Firmaets historie Profil Produkter Kontakt
 Forside    Sitemap  
 Forside DK  Forside EN
Etronic A/S Svendborg
Du er her:Firmahistorie

Firmahistorie

 

Etronic A/S er grundlagt i 1962 af Erik Galsgaard. Hovedproduktområdet var i de første mange år, TV & FM antenner, AC/DC invertere, samt lavfrekvensforstærkere. Op igennem årene udvides sortimentet således, at man kunne projektere og levere komplette højttaleranlæg.

I dag produceres produkter til telefonverdenen, måleudstyr til kontrol af kabelnettet, f.eks. måleudstyr til brug ved forstyrrelsesfri service på nettet, microprocessor-baseret transmissionsudstyr, samt udstyr til fejlsøgning ved kabelbrud.

Luftfoto af Etronic bygninger 

Etronic Trading ApS blev etableret i 1978 med produktfocus på lydsystemer til idrætsanlæg, konferenceanlæg, indkøbscentre m.m. Lyd- og højttaleranlæg er stadig en væsentlig del af firmaets produktsortiment. Anlæggene leveres f.eks. til skibe, skoler, hospitaler, plejehjem, lufthavne, idrætsanlæg, jernbaner, fabrikker, samt til steder, hvor der er behov for lyd- og alarmanlæg. Disse anlæg er leveret på såvel hjemmemarkedet, som på eksportmarkedet.

Etronic Voco A/S der er specialist indenfor porttelefonanlæg blev etableret i foråret 1990 efter Etronic-koncernens køb af den gamle virksomhed N. Due- Petersen & Kryger. Virksomheden har produceret svagstrømsartikler siden 1906 - i begyndelsen primært ringklokker og tilknyttede produkter, senere tillige de kendte porttelefon-systemer, markedsført under navnet VOCO. Med købet kompletteredes Etronic Voco's program inden for elektromekanisk og elektronisk dør-signalering og -kommunikation.

I 2014 købte Zenitel Group aktiviteterne i Etronic, og Zenitel Etronic ApS blev dannet.

 

Zenitel Etronic ApS
Rødeledsvej 95
DK-5700 Svendborg
Denmark

Phone:
+45 62 21 38 50

Mail:
infozet@zenitel.com

Søg på sitet: